Φωτια Αρκαδια - Φωτιά στη Γορτυνία: Συναγερμός στο Δωδεκάμετρο Γορτυνίας ... / Τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά κέντρα υγείας, καθώς τραυματίστηκαν στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνεται στην αρκαδία.

Φωτια Αρκαδια - Φωτιά στη Γορτυνία: Συναγερμός στο Δωδεκάμετρο Γορτυνίας ... / Τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά κέντρα υγείας, καθώς τραυματίστηκαν στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνεται στην αρκαδία.. Με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύονται δύο πυροσβέστες στην αρκαδία. Ελικοπτερο ερικσον ανεφοδιαζεται στο λαδωνα ποταμο. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. Τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά κέντρα υγείας, καθώς τραυματίστηκαν στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνεται στην αρκαδία. Μέσα στο χωριό δωδεκάμετρο οι… γεννήτρια ρεύματος μεταβαίνει στη χώρα γορτυνίας.

Προπονήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες γιατί γρονθοκόπησε άλογο (βίντεο). Προληπτική εκκένωση της κοινότητας λάλα λόγω αναζωπύρωσης. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. Πυροσβέστες από το εξωτερικό επιχειρούν στην περιοχή. Έκλεβαν καλώδια χαλκού και προκάλεσαν φωτιά.

Φωτιά στην Αρκαδία: Μεγάλο το μέτωπο στη Γορτυνία
Φωτιά στην Αρκαδία: Μεγάλο το μέτωπο στη Γορτυνία from www.newsit.gr
Ολονύχτια μάχη για να σταματήσουν τη φωτιά στη γορτυνία δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πύρινο μέτωπο πολλών χιλιομέτρων. Η απάντηση για τη φωτιά που άφησε με ανοιχτό το στόμα τους ρουμάνους πυροσβέστες. Οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Το συγκινητικό βίντεο του up stories για τον εθελοντή πυροσβέστη που πέθανε στη φωτιά στην ιπποκράτειο. Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Η φωτιά συνεχίζει να καίει τα πάντα στο πέρασμά της στην περιοχή της γορτυνίας, στην αρκαδία. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. Δύσκολη η κατάσταση στη γορτυνία με το μέτωπο της φωτιάς να αναπτύσσεται.

Δημοσιογράφος δάκρυσε on air (βίντεο).

Με προσπάθεια και τύχη η φωτιά θα ελεγχθεί η στιγμή που ελικόπτερο επιχειρεί στο μέτωπο στις καματριάδες. Δημοσιογράφος δάκρυσε on air (βίντεο). Προπονήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες γιατί γρονθοκόπησε άλογο (βίντεο). Η πελοππόνησος βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού με ισχυρά πύρινα μέτωπα να απειλούν τόσο την. Οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. Ελικοπτερο ερικσον ανεφοδιαζεται στο λαδωνα ποταμο. Συγκλονίζει το βίντεο, που δείχνει μια οικογένεια στην αρκαδία να περνάει μέσα από τις φλόγες, και πέρασαν κυριολεκτικά μέσα από τη φωτιά στο λιβαδάκι γορτυνίας, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους. Newsit τοπικα νεα φωτια στην αρκαδια: Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Η φωτιά στην αρκαδία μαίνεται με το πύρινο μέτωπο να είναι ισχυρό στη γορτυνία. Ηρωικές μάχες με τις φλόγες. Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων.

Η απάντηση για τη φωτιά που άφησε με ανοιχτό το στόμα τους ρουμάνους πυροσβέστες. Με προσπάθεια και τύχη η φωτιά θα ελεγχθεί η στιγμή που ελικόπτερο επιχειρεί στο μέτωπο στις καματριάδες. Ολονύχτια μάχη για να σταματήσουν τη φωτιά στη γορτυνία δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πύρινο μέτωπο πολλών χιλιομέτρων. Επιπλέον, ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας έθεσε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας υγειονομικές δομές και εκαβ στην αρκαδία. Συγκλονίζει το βίντεο, που δείχνει μια οικογένεια στην αρκαδία να περνάει μέσα από τις φλόγες, και πέρασαν κυριολεκτικά μέσα από τη φωτιά στο λιβαδάκι γορτυνίας, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους.

ΦΩΤΙΑ ΙΣΘΜΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 23 6 2011 - PeloponnisosNews Online
ΦΩΤΙΑ ΙΣΘΜΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 23 6 2011 - PeloponnisosNews Online from www.peloponnisosnews.gr
Επιπλέον, ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας έθεσε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας υγειονομικές δομές και εκαβ στην αρκαδία. Η φωτιά που ξέσπασε στη γορτυνία αρκαδίας οδεύει εκτός ελέγχου σύμφωνα με τοπικά μέσα. Ηρωικές μάχες με τις φλόγες. Έκλεβαν καλώδια χαλκού και προκάλεσαν φωτιά. Για αρκετά δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο είναι μέσα στη φωτιά! Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Η πελοππόνησος βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού με ισχυρά πύρινα μέτωπα να απειλούν τόσο την. Για 8η μέρα καίει η φωτιά στην εύβοια:

Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη.

Η απάντηση για τη φωτιά που άφησε με ανοιχτό το στόμα τους ρουμάνους πυροσβέστες. Ηρωικές μάχες με τις φλόγες. Εργα για την αρκαδία υπέγραψε ο περιφερειάρχης πελοποννήσου… Με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύονται δύο πυροσβέστες στην αρκαδία. Για 8η μέρα καίει η φωτιά στην εύβοια: Προπονήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες γιατί γρονθοκόπησε άλογο (βίντεο). Καρέ καρέ οι ρίψεις νερού από ελικόπτερο λέκκας από εύβοια: Τρεις πυροσβέστες που επιχειρούν στην φωτιά στην αρκαδία, δύο με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα, μεταφέρθηκαν σε δομές υγείας. Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων. Για αρκετά δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο είναι μέσα στη φωτιά! Ελικοπτερο ερικσον ανεφοδιαζεται στο λαδωνα ποταμο. Πέρα από την απειλή στην αρκαδία, όπου συνολικά δόθηκε εντολή εκκένωσης σε 21 οικισμούς, υπάρχει φόβος η φωτιά να κατευθυνθεί και πάλι προς περιοχές της ηλείας και γι' αυτό έχει.

«πήρα τηλέφωνο τον κύριο ταξίαρχο από την τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω. Η φωτιά στην αρκαδία συνεχίζεται με το μέτωπο στην περιοχή της γορτυνίας να έχει φτάσει τα 10 χιλιόμετρα. Η φωτιά στην αρκαδία μαίνεται με το πύρινο μέτωπο να είναι ισχυρό στη γορτυνία. Επιπλέον, ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας έθεσε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας υγειονομικές δομές και εκαβ στην αρκαδία. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας.

ΦΑΝΑΡΙ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ - ΗΛΕΙΑΣ : ΦΩΤΙΑ 2007 FIRE 2007
ΦΑΝΑΡΙ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ - ΗΛΕΙΑΣ : ΦΩΤΙΑ 2007 FIRE 2007 from 1.bp.blogspot.com
Προπονήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες γιατί γρονθοκόπησε άλογο (βίντεο). Δύσκολη η κατάσταση στη γορτυνία με το μέτωπο της φωτιάς να αναπτύσσεται. Πέρα από την απειλή στην αρκαδία, όπου συνολικά δόθηκε εντολή εκκένωσης σε 21 οικισμούς, υπάρχει φόβος η φωτιά να κατευθυνθεί και πάλι προς περιοχές της ηλείας και γι' αυτό έχει. Τρεις πυροσβέστες που επιχειρούν στην φωτιά στην αρκαδία, δύο με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα, μεταφέρθηκαν σε δομές υγείας. Η απάντηση για τη φωτιά που άφησε με ανοιχτό το στόμα τους ρουμάνους πυροσβέστες. Τιτάνια μάχη με τις αναζωπυρώσεις, ανθρώπινες αλυσίδες από τους κατοίκους. Newsit τοπικα νεα φωτια στην αρκαδια: Η φωτιά στην αρκαδία μαίνεται με το πύρινο μέτωπο να είναι ισχυρό στη γορτυνία.

Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων.

Δημοσιογράφος δάκρυσε on air (βίντεο). Επιπλέον, ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας έθεσε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας υγειονομικές δομές και εκαβ στην αρκαδία. Τιτάνια μάχη με τις αναζωπυρώσεις, ανθρώπινες αλυσίδες από τους κατοίκους. «πήρα τηλέφωνο τον κύριο ταξίαρχο από την τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω. Ηρωικές μάχες με τις φλόγες. Χωριά και οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η απειλή συνεχίζεται. Γερμανικά κομβόι έχουν παρκάρει στο στάδιο του πύργου, με σκοπό να αναχωρήσουν προς αρκαδία το πρωί της. Προληπτική εκκένωση της κοινότητας λάλα λόγω αναζωπύρωσης. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Τρεις πυροσβέστες που επιχειρούν στην φωτιά στην αρκαδία, δύο με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα, μεταφέρθηκαν σε δομές υγείας. Ολονύχτια μάχη για να σταματήσουν τη φωτιά στη γορτυνία δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πύρινο μέτωπο πολλών χιλιομέτρων. Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code